DE KRAANPOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1794 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kraanpoort. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 23:15 Ik kan zeggen dat ik een heel prettige ervaring bij hen heb gehad en dat het eten echt heerlijk is.
25 feb 2024 om 21:40 Eten erg lauw en smaakte nergens na jammer voor zoveel geld
24 feb 2024 om 18:17 Snel geleverd en pizza's nog heet en van uitstekende kwaliteit.
24 feb 2024 om 12:35 Perfetto!
14 feb 2024 om 22:07 Anders altijd top vandaag niet tevreden de friet was nat en slap en niet gaar. Het was gewoon niet lekker… jammer want ik heb juist altijd goede ervaringen met jullie. En de blikjes waren blijkbaar ook op, dat zat er ook niet bij
10 feb 2024 om 20:58 Heb 2,5 uur gewacht om een koude pizza te ontvangen.
10 feb 2024 om 9:11 Shoarma-schotel en calzone waren perfect.
9 feb 2024 om 1:00 Eten altijd top excellente service !
8 feb 2024 om 17:33 Bestelling gearriveerd volgens het vooraf opgegeven tijdschema. De maaltijd was naar wens.
4 feb 2024 om 5:15 Niet al te best,,,, als ik een vega kapsalon wil dan Bestel ik die wel zeer weinig vlees in de kapsalon en flauwe smaak !
3 feb 2024 om 19:57 Vele malen beter dan de vorige keer! Friet wel nog steeds slap en niet lekker de rest smaakte heerlijk en zelfs nu 2 blikjes kado!
1 feb 2024 om 19:44 Heerlijke pizza, ook niet te zout!.broodje kip zeer smakelijk. Super!